Sportkalender 2020

SPORTKALENDER 2020

Apeldoorn is een stad in beweging. Zowel letterlijk als figuurlijk. Alle denkbare soorten sport worden er beoefend: van voetbal tot honkbal en van hardlopen tot schermen. Vaak op hoog niveau!. Je vindt er o.a. wandelingen, fietsevenementen, hardloopwedstrijden en nog veel meer.

DIT IS DE VOORLOPIGE AGENDA

LATER MEER

VOLLEYBAL

Het beslissende Olympisch Kwalificatie Toernooi voor de volleybalsters vindt in januari in Apeldoorn plaats. De Europese Volleybalbond CEV heeft het toernooi, waarin 8 Europese landen strijden om 1 ticket voor de Olympische Spelen in Tokyo van volgend jaar, aan Nederland toegewezen. Voor de Nederlandse vrouwen betekent dit dat zij beschikken over thuisvoordeel wanneer zij van 7 tot en met 12 januari gaan strijden om plaatsing voor de Spelen.

Lees meer >>

NK INDOOR

De NK Indoor Atletiek Masters zijn de kampioenschappen waar alle atleten in diverse leeftijdsklasse boven de 35 jaar strijden om de Nederlandse medailles. Het is prachtig om te zien hoe volwassenen en ouderen nog op niveau deelnemen aan de atletieksport. Dit jaar zal Omnisport alweer voor de elfde keer het strijdtoneel zijn. Toegang is gratis!

Lees meer >>

LEESTEN CROSS

Geen wedstrijd, maar een heerlijke recreatieloop door het bosgebied in de achtertuin van het dorp Ugchelen. De locatie van deze loop is zeker een top 10 locatie voor één van de beste hardlooplocaties in Nederland waard. Geen modderpaden en enkelsdiep bij deze loop. Gewoon bospaden, zand en heidepaden. Een mooie gelegenheid om je conditie en/of wedstrijdniveau te testen. Als toetje een schitterend uitzicht over de heide. Durf jij deze sportieve uitdaging aan.

Lees meer >>