Kinderparadijs Malkeschoten

Kinderparadijs Malkenschoten is een echt familiepark. Op de speelboerderij kun je gezellig spelen met de dieren.

Kinderparadijs Malkenschoten is in 1957 begonnen als Kinderboerderij Malkenschoten, gevestigd op het voormalige landgoed ‘Malkenschoten’. De karakteristieke boerderij en bergkapschuur met het restaurant, de kanovijver en de weilanden er omheen werden een prima plek voor Apeldoorners om te recreëren. In 1999 is de naam veranderd in Kinderparadijs Malkenschoten om aan te duiden dat het meer dan alleen een kinderboerderij is.

SAMEN MET BINKY

Je kunt je de hele dag vermaken bij Kinderparadijs Malkenschoten. Stap in de Binkybus en ga eerst eens het park verkennen. Wat kom je een boel dieren tegen! Je mag ze allemaal knuffelen. En... wat is er veel te spelen. Wat moet je nou toch kiezen!

Voor de iets oudere kinderen is er een verborgen junglepad, een verkeerspark, waterfietsen en een waterparcours.

ETEN |& DRINKEN

Bij Kinderparadijs Malkenschoten is een mooi horecaterras (deels overdekt) aanwezig. We bieden een breed assortiment voor een snack, lunch of wat drinken.

Meer lezen >>

BINKYBUS

Binky heeft een eigen bus! Rij het park rond met je familie of vriendjes en bekijk de attracties eens van een andere kant. De Binky bus geeft je een mooi overzicht van het park en als je goed luistert hoor je zelfs het eigen lied over Binky! De bus slalomt langs de dieren, zo weet je zeker dat je alle bewoners van de boerderij hebt gezien.
• Je kunt in de Binky bus met 14 personen.
• De bus rijdt in het hoogseizoen dagelijks rond. Van oktober tot en met maart rijdt de bus ni

TARIEVEN

All you play voor slechts € 10.00

 

Kinderen tot 2 jaar GRATIS
Entree 2 jaar en ouder € 10,00 Alleen aan de kassa
Onbeperkt Binky Bezoek € 10,00 Alleen online verkrijgbaar.
Schoolreisjes Meer info
Kinderfeestjes Meer info

Lees meer>>  voor openingstijden