Apenheul

KOM GEZELLIG EEN DAGJE NAAR DE APENHEUL

Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. In dit prachtige, groene park op de Veluwe ontdek je bijna 300 apen. Daarvan loopt de helft zomaar los!

APENHEUL

Apenheul is een dierentuin met apen aan de rand van de Nederlandse stad Apeldoorn. In het park verblijven ruim 300 apen van zo'n 35 verschillende soorten die thuishoren in Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Veel van de dieren zijn niet in hokken opgesloten: gaas of tralies ziet men er bijna niet

LOSLOPENDE APEN

Het leukste dagje uit tussen de loslopende apen: dát is Apenheul. In dit groene dierenpark op de Veluwe ontdek je bijna 300 apen. Daarvan loopt de helft gewoon los tussen de bezoekers. Je ontmoet de dieren dus van heel dichtbij. Bijzonder, grappig én herkenbaar. Van alle dieren lijken apen namelijk het meest op mensen! Grote kans dus, dat ook jij je in één van de apen uit Apenheul herkent. Je komt nog veel meer over ze te weten tijdens de presentaties van de dierverzorgers. Klaar met apen spotten? Klim en klauter dan zelf als een aap door het park of geniet van een lekker frietje met uitzicht op het gorilla-eiland.

SPEELELEMENTEN

Op het park vindt u een aantal (interactieve) speelelementen, beleef het op zijn 'aaps' spelen en leren. Voor kinderen én volwassenen. Wat is nu leuker dan met het hele gezin op zoek gaan naar interessante feitjes en weetjes? Ontdek hoeveel aap er in u zit! Voor kinderen staan er door het hele park speeltoestellen, zodat zij net als de apen kunnen klimmen, slingeren en springen.

ENTREEPRIJZEN 2020

Kassa In onze webshop tot € 6,- korting
0 t/m 2 jaar Gratis
3 t/m 12 jaar € 21,00 p.p € 15,00 tot € 19,00 p.p.
13 jaar en ouder € 24,00 p.p € 18,00 tot € 22,00 p.p.
Mindervalide * € 21,00 p.p € 15,00 tot € 19,00 p.p.

 * Bezoekers die niet in staat zijn om ons park zelfstandig te bezoeken. Maximaal één begeleider per mindervalide betaalt ook dit voordelige tarief.

Tip! We kunnen je tickets ook scannen vanaf je smartphone of tablet.